TRENINGSTiLBUD

Byens mest allsidige treningstilbud! 

Kraft tilbyr allerede byens mest allsidige treningstilbud, og med nye arealer vil de kunne tilby enda mer. Kraft sportssenter har sentral beliggenhet på Campus Tromsø, samt Elverhøy studenttreningssenter. Vi tilbyr medlemskap til studentvennlige priser, trening og aktiviteter for alle. 

Vårt treningstilbud:

  • Treningssenter for styrke- og kondisjonstrening 
  • Gruppetrening i sal og på sykkel
  • PT og treningsveiledning
  • Klatring
  • Lagidrett i samarbeid med Tromsøstudentenes idrettslag (TSI)
  • Gjestetrening på andre studentidrettssenter i Norge

Tett samarbeid med Tromsøstudentenes idrettslag (TSI)

TSI - Tromsøstudentenes idrettsforening samarbeider tett med Kraft og har vært involvert i planleggingen av bygget. TSI vil endelig kunne samle alle sine inneaktiviteter under ett tak, og vil ha et sentralt plassert kontor slik at de er lett tilgjengelig for studenter. Se alle aktivitert til Tromsøstudentenes idrettslag (TSI)

Lurer du på hva som skjer oppe på Kraft sportssenter? Vi bygger ut! Når det nye bygget står klart i løpet av oktober 2017, vil det inneholde en ny flerbrukshall, spesialiserte saler til yoga og dansing, kampsport, større gruppetreningssaler, ny sykkelsal og økt kapasitet for egentrening i styrke- og kondisjonsrom. Det blir rett og slett mer en dobbelt så bra!

I tillegg vil det bli en betydelig forbedring av garderobefasiliteter, blant annet med badstu - noe vi vet studenter har etterspurt! Det vil også bli plass til møte- og undervisningsrom, og litt lengre frem i tiden vil Kraft sportssenter også opprette en buldrevegg til den økende andelen klatrere på Kraft.

Er du enda ikke medlem på Kraft sportssenter? Meld deg inn i dag!