GJESTETRENING

Gratis gjestetrening hos andre samskipnader rundt omkring i Norge

Hva er gjestetrening? Gjestetrening betyr at studenter og ansatte som er medlemmer av studentsamskipnadene i Tromsø, Bergen, Oslo, Trondheim, Ås, Stavanger, Agder, Vestfold og Buskerud, og som har et gyldig medlemskap hos en av disse studentidrettene, kan trene gratis i kortere perioder hos en av de andre studentsamskipnadene.

Hvor mange ganger eller over hvor lang tid kan jeg gjestetrene? Som student- og ansattmedlem på Kraft sportssenter kan du gjestetrene inntil 30 dager spredt utover et år i tillegg til inntil to måneder i sommerferien (innenfor perioden 1. juni til 1. september). Det betyr at du i praksis kan gjestetrene på åpne dager i påskeferien, juleferien og sommerferien i tillegg til noen helger.

Hva må jeg gjøre? Gjestetreningskort får du utstedt hos studentsamskipnaden der du er medlem. Det finnes to ulike kort og du kan få utstedt begge. Det kan få et kort som gir inntil 2 mnd tilgang innenfor perioden 1.juni til 1.september og et klippekort med mulighet for 30 gjestetreninger resten av året. Det deles kun ut et kort i året på 30 treningsttilfelle til hvert medlem etter henvendelse.

Du må vise gjestetreningskortet sammen med gyldig legitimasjon og treningskort fra hjemmesenter når du skal trene hos en annen studentsamskipnad.

Kan jeg forhåndsbooke og delta på gruppetimer? Booking av gruppetime kan gjøres i resepsjonen på senteret man besøker, og det er opp til hvert enkelt senter hvor tidlig/og om man på forhånd man kan booke seg på time.

Info om tilbud, åpningstid etc. Info om tilbudene hos de andre studentsamskipnadene finner du på deres nettsider:

Tromsø (NAS) Trondheim (SiT) Oslo (SiO) Stavanger (SiS) Agder(SiA) Ås (SiÅs) Vestfold og Drammen (SsN) Bergen (Sammen)