2017/08/10

Gratis trening under DebutUKA

Aktive studenter tenker bedre!

Trening i hverdagen fører ikke bare til en friskere kropp, det gir deg også økt konsentrasjon som gjør deg klar til studiene du nå er i ferd med å starte på. Kraft sportssenter tilbyr et bredt spekter av gruppetimer og saltrening, og ønsker å gi deg en kick start på semesteret med å tilby gratis trening under hele DebutUKA.  

Tren sammen!

Kjenner du ingen på studiet enda? Utfordre faddergruppen din til en felles treningsøkt! Å trene sammen med noen er ikke bare morsomt, men det hjelper også på å opprettholde gode treningsvaner. Hvem klarer å være både helt om natten og helt om dagen?

Reservasjon av gruppetime

For å reservere gruppetime er det bare å henvende seg i resepsjonen ved ankomst - det er lurt å møte opp senest 15 minutter før treningsstart for å sikre seg plass. På alle gruppetimer er det først-til-mølla-prinsippet som gjelder. 

Sjekk ut vår timeplan

Nytt bygg åpner høsten 2017!

Høsten 2017 åpner vi nytt bygg i tillegg til det vi har i dag. Dette vil det inneholde en ny flerbrukshall, spesialiserte saler til yoga og dansing, kampsport og slyngetrening, større gruppetreningssaler og økt kapasitet for egentrening i styrke- og kondisjonsrom. Det blir rett og slett mer en dobbelt så bra! 

Meld deg inn på Kraft sportssenter allerede i dag og behold dagens pris* ut året!

*ved innmelding av 12 måneders binding