2017/09/13

Ny nettside

I slutten av august lanserte vi nye nettsider, med ny logo og freshe treningsbilder av våre egne folk. Med den nye nettsiden har vi forsøkt å gjøre det lettere for alle å finne frem til informasjon på en enkel og logisk måte. Altså at det du som er medlem, eller som ønsker å bli det enkelt skal finne frem til den informasjonen du trenger. 

Vi vet at de fleste av de som er inne på nettsiden vår bruker mobil, så sidene er først og fremst tilpasset mobile løsninger, men den skal også fungere på vanlig dataskjerm.

Brukertester - kom med tilbakemeldinger

Vi har gjennomført noen brukertester blant tilfeldige studenter på campus, og fikk gode tilbakemeldinger. Men vi ønsker svært gjerne å høre fra våre medlemmer også. Ta deg en rundtur på våre sider, og kom med tilbakemelding. Uansett ris eller ros. Vi ønsker å gjøre nettsiden så bra som mulig for våre brukere, og det gjør vi lettere hvis vi får tilbakemeldinger vi kan lære av.

Send oss en mail på kraft@kraftsportssenter.no eller snakk med oss når du er innom sportssenteret. Alle tilbakemeldinger er velkommen.